Segona derrota del Bordils a casa en set dies (24-26)

Handbol.

El Bordils ha enllaçat la segona derrota en set dies al Blanc i Verd, contra l’Eivissa, que manté opcions d’entrar al grup d’ascens i que ha manat des de l’inici.

Palahí quan el Bordils jugava en inferioritat, per la segona exclusió de Ferran Pou, ha donat el primer avantatge local (4-3) però l’Eivissa dominava amb marges de dos gols des de l’inici (0-2) fins que un 0-3 ha disparat la diferència (7-11) i Pau Campos ha hagut de demanar temps mort a 7:05 per la mitja part. Pep Reixach de penal (8-11) ha aturat la ratxa visitant, però per un moment perquè el desavantatge s’ha enfilat fins el 8-14 amb un altre 0-3 que, llavors, trencava Uri Márquez a abans de la mitja part (9-14).

Palahí i Fornès han fet bo el pas pels vestidors (11-14) però l’Eivissa ha seguit controlant el ritme (11-16). Palahí i Bañeras, en superioritat bordilenca, ajustaven el resultat (13-16) però Fornès desaprofitava dues ocasions i tres gols seguits de Cavaleiro tornaven a ampliar la distància (14-19).

Pep Reixach de penal feia el 18-22 en una acció en què l’Eivissa es quedava amb un menys i, al següent atac i des de l’extrem, reduïa distàncies (19-22) però un altre cop no aprofitava l’atac per posar-se a dos.

Pau Campos ha apostat pel doble pivot al final (20-23 Montemayor) si bé en defensa les eivissencs seguien trobant la porteria (20-25), fins i tot en inferioritat numèrica a gairebé dos minuts per acabar (21-26).

El temps mort de l’Eivissa, amb 22-26 a 1:17 per acabar ha encès els ànims del Bordils, que ha tret l’orgull amb gols de Palahí i Pep Reixach.