Esquí

Bona 20a plaça d’Àlex Puente en l’eslàlom del mundial

L’aranès ha fet el 31è temps en la primera baixada i ha millorat posicions en la segona. Quim Salarich s’ha sortit en la segona màniga

Àlex Puente ha finalitzat en una bona 20a posició en l’eslàlom del mundial que ha finalitzat avui a Cortina d’Ampezzo (Itàlia). L’aranès ha completat les dues mànigues molt exigents amb un temps de 1:54.59 a 8.10 del campió. En la primera baixada havia fet el 31è temps (55.89) i en la segona ha millorat fins al 20a plaça (58.69). En aquesta segona màniga el barceloní Quim Salarich s’ha sortit del recorregut. En la primera baixada havia acabat en la 30a posició (55.48), una plaça per davant d’Àlex Puente. En la primera màniga el basc Juan del Campo s’ha sortit en la part alta del recorregut i no ha acabat.

El títol de campió mundial ha sigut pel noruec Sebastian Foss-Solevaag amb 1:46.48 després de fer el tercer millor temps en la primera baixada i el millor en la segona. La segona posició ha sigut per l’austríac Adrian Pertl a 21 centèsimes. L’austríac havia sigut el millor en la primera baixada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)