Atletisme

Plata d'Ángel Torrero en alçada i bronzes de Maria Vicente en llargada i Oriol Madi en els 200 m

La de l’Hospitalet de Llobregat s’ha descentrat quan han esborrat la marca del seu primer salt vàlid, que era llarg, sense mesurar-lo

Ángel Torrero (AA Catalunya) ha guanyat la medalla de plata en l’alçada i Maria Vicente (Nike) s’ha hagut de conformar amb el bronze en la llargada. En el concurs d’alçada Ángel Torrero s’ha quedat a tocar de la seva marca personal (2,13) i ha estat el subcampió d’Espanya de pista coberta amb 2,12. Ha intentat 2,15 però ha fet tres nuls. El títol ha sigut per David Bolano (Numantino) amb 2,15. Eduard Fabregas (Intec-Zoiti) ha acabat cinquè amb 2,08.

En el salt de llargada Maria Vicente aspirava a guanyar la seva segona medalla d’or del campionat, però s’ha hagut de conformar amb la medalla de bronze. L’atleta de L’Hospitalet de Llobregat s’ha descentrat completament quan el seu primer salt vàlid i llarg no s’ha mesurat i han esborrat la marca de caiguda. L’hi han permès tornar a saltar, però mai ha entrat en el concurs, només ha fet un salt bo de 6,24 que li ha donat la tercera posició, un de dolent de 4,83 i quatre nuls. El títol ha estat per a Fatima Diame (València) amb 6,51.

En els 200 m Oriol Madi (Pontevedra) s’ha emportat la medalla de bronze amb 21.23. En la semifinal ha fet la seva millor marca personal amb 21.20. El títol ha estat per a Daniel Rodríguez (Platges de Castelló) amb 20.83. Pol Retamal (FC Barcelona) que també s’havia classificat per la final ha estat baixa per molèsties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)