La vintena

Handbol. El Barça no abaixa el ritme al Palau i es desfà del Logronyo en un dia inspirat de Mem, Cindric i Makuc

Barça 36 Logronyo 27

BARÇA:Gonzalo; Janc (1), Mem (6), Fàbregas (5), Petrus, Lángaro, Pascual (3) –equip inicial–, Aleix (5), Makuc (4), Cindric (6), Raúl (2), Dolenec (2), Sorhaindo, Frade (2) i Möller.LOGRONYO:Pérez; Ortiz, Cadarso (2), Moreira (3), Casado (10, 3p), Serradilla, Dorado (2) –equip inicial–, Hackbarth (1), Pina (1), Sisosek (3), Cadarso (3), Sánchez Migallón (2) i Luan.PARCIALS:4-0, 8-3, 11-5, 15-6, 18-10, 19-14; 21-18, 26-20, 28-22, 31-24, 33-25 y 36-26.ÀRBITRES:Iniesta i Garcia. Vermella directa a Querin, del Logronyo.

El Barça continua la seva marxa imparable en la lliga i ahir va encadenar el vintè triomf (40 punts de 40), en un partit que exemplifica la superioritat blaugrana en tots els sentits contra un dels rivals, el Logronyo, que aspiren a classificar-se per a les competicions europees.

La resistència dels visitants va durar poc més de 20 minuts, el temps que van trigar sobretot Mem i Cindric (12 gols entre tots dos) a afinar la punteria i no tenir pietat dels dos porters visitants: primer, Pérez i, després, Luan. El partit es va trencar en els minuts finals de la primera part, també gràcies a les bones aturades de Gonzalo, fet que va propiciar ràpides transicions sense resposta per part del Logronyo. Pascual, lògicament, va fer rotacions constants, i en aquest aspecte va destacar el rol de Makuc, cada vegada més atrevit. L’eslovè jugarà dimecres en la Champions contra l’equip amb el qual va començar a enlluernar, el Celje del seu país.