Tennis taula

Les superdivisions ja tenen el calendari de les concentracions

En la categoria femenina el Girbau Vic i el Reus Ganxets Miró s’enfrontaran en el primer partit

La superdivisió masculina i femenina ja tenen els calendaris de les concentracions definitius en que es competirà aquesta temporada. Com ja era conegut s’iniciaran el 13 de març pel sistema de concentracions en una seu, però no seran unes bombolles sanitàries. No es demanarà cap prova PCR ni similar als participants i la federació espanyola si que demana responsabilitats als jugadors i equips.

En cada una de les seus de les concentracions es seguiran totes les mesures sanitàries, com portar mascareta en tot moment a excepció dels jugadors que disputin un partit, guardar la distància de seguretat de 2 metres i la presencia de gels hidroalcohòlic per les mans. També es desinfectaran les taules després de cada partit, els jugadors no canviaran de costat de la taula i no es donaran les mans ni a l’arbitre ni als rivals. Si alguna instal·lació concreta on es faran la concentracions te altres normes sanitàries imposades per la comunitat també s’hauran de seguir.

En aquestes lligues no es podrà demanar cap ajornament de partits per motiu de la Covid-19 i si algun equip no disposa de jugadors suficients per competir es donarà el partit per perdut. Si es presenten els pertinents informen mèdics, no hi haurà cap tipus de sanció afegida.

En cada un dels dos grups de les categories masculina i femenina hi hauran sis dates de concentració, tot i que no seran totes en la mateixa seu, i es poden disputar un, dos o tres partits cada cap de setmana. En el grup 1 de la superdivisió masculina el CER l’Escala debutarà el 13 de març a Alacant. Només jugarà un partit en les seves instal·lacions el 8 de maig, contra els alacantins. En el grup 2 l’Asisa Borges Vall debutarà en una concentració en les seves instal·lacions on jugarà els tres primers partits el 13 i 14 de març. Tornarà a jugar a casa el 9 d’abril en un únic partit contra l’Arteal Santiago i tancarà la lliga el 29 de maig en una nova concentració a Les Borges Blanques amb dos partits més.

En el grup 1 de la superdivisó femenina el Balaguer Piera Ecoceramica no jugarà cap partit en les seva sala de joc, i debutarà el 13 de març a Sevilla. En el grup 2 el primer partit del Girbau Vic i el Reus Ganxets Miró serà el seu enfrontament a Vic el 12 de març. El conjunt osonenc també organitzarà una concentració en la segona volta el 21 al 23 de maig on també hi serà el Reus. El conjunt reusenc organitzarà la segona concentració de la primera volta del 26 al 28 de març, on també hi serà el Vic, i el derbi català de la segona volta el 8 de maig contra el conjunt vigatà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)