Handbol

N’Guessan rep l’alta i viatjarà amb el Barça a Celje

Xavi Pascual dona descans a Gonzalo, Entrerríos, Aleix, Fàbregas i Pálmarsson i convoca els joves del filial Jordi González, Artur Parera i Juan Palomino

Timothey N’Guessan ja ha rebut l’alta mèdica i avui ha entrat en la convocatòria pel partit que el Barça ha de jugar demà a la pista del Celje (18.45 h per Esport 3), corresponent a la penúltima jornada de la fase de grups de la lliga de campions. El lateral francès va arribar del mundial d’Egipte, a principi de mes, amb una lesió miotendinosa de l’adductor llarg, però ha escurçat el termini de recuperació que inicialment s’havia estimat en sis setmanes.

Amb el primer lloc assegurat, Xavi Pascual ha donat descans a jugadors amb molèsties o amb molta càrrega de partits com ara Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Ludovic Fàbregas, Aleix Gómez i Aron Pálmarsson. Així, a més dels habituals Álex Pascual i MamadouDiocou, l’equip es completarà amb tres joves del filial com ara Artur Parera, Jordi González i Juan Palomino. L’expedició, amb els disset convocats, viatjarà d’Eslovènia directe cap a Segòvia, ja que divendres tenen partit contra el Viveros Herol BM Nava (20 h), a la lliga Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)