Atletisme

Maria Vicente, a Torun

Atletisme. L’hospitalenca, setena en el rànquing continental, és una de les dotze convidades en el pentatló de l’europeu en pista coberta

Maria Vicente, flamant recordista espanyola de pentatló amb 4.501 punts, serà entre les dotze especialistes convidades en proves combinades a l’europeu en pista coberta de Torun (Polònia), del 4 al 7 de març. Així ho va anunciar ahir el president de la Federació Espanyola d’Atletisme, Raúl Chapado, durant la presentació del míting de Madrid, última cita del World Indoor Tour, en què Vicente competirà en els 60 m tanques. “Aniré a Torun a fer-ho tan bé com pugui. Espero millorar no només en alçada i 800 m, on tinc més marge, sinó en totes les proves per mirar de rascar al màxim de punts per si em puc aproximar al rècord d’Espanya”, remarca l’atleta. En el míting de Madrid també hi serà la banyolina Esther Guerrero, que apostarà pels 800 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)