Futbol sala

La final a vuit de la Champions, a Zagreg

La UEFA canvia l’escenari, previst inicialment a Minsk, per la situació epidemiològica que es viu a Bielorússia

La UEFA ha anunciat que la final a vuit de la Champions es disputarà finalment a Zagreb (Croàcia) en comptes de Minsk (Bielorússia), tal i com estava inicialment previst. La seu de la fase final serà el pavelló Zagreb Arena, inaugurat el 2008 i amb capacitat per a més de 15 mil espectadors. Les dates es mantenen entre el 28 d’abril i el 3 de maig de 2021. El Zagreb Arena ja va acollir l’Eurocopa de futbol sala el 2012, i també va ser seu de l’Eurobàsquet del 2015.

La UEFA justifica la decisió de canviar la seu de la final per la situació epidemiològica que es viu a Bielorússia i les restriccions que implica a l’hora de desplaçar-s’hi.

El Barça jugarà els quarts de final contra el Dobovec eslovè, i l’equip que es classifiqui jugarà la semifinal contra el vencedor del Kairat-Benfica. Els dos quarts de final es disputaran el dimecres 28 d’abril, i la semifinal el dissabte 1 de maig.

Per l’altra banda del quadre, els dos quarts de final són Inter-Ugra i Sporting-KPRF, ambdós el 29 d’abril, i la semifinal entre els guanyadors d’aquests partits es disputarà també el dissabte 1 de maig. La final serà el dilluns 3 de maig.

És la primera vegada que la Champions de futbol sala reunei a vuit equips, sis dels quals han estat campions d’Europa. Tots excepte el Dobovec i el KPRF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)