Ciclisme

Triomf de Sam Bennett (Deceunick Quick-Step) als Emirats Àrabs

Ciclisme. L’esprint s’ha resolt a gairebé 70 km/h amb l’irlandès superant els Bora per lligar el seu 50è triomf al World Tour

L’irlandès Sam Bennett (Deceunick Quick-Step) és el vencedor a l’esprint de la quarta etapa del Tour dels Emirats Àrabs, de 204 quilòmetres planers en la illa d’Al Marjan en què l’especialista sumava la seva victòria 50 al World Tour. El desenllaç de l’etapa s’ha resolt a gairebé 70 quilòmetres per hora.

Els 27 graus i la manca de vent no han propiciat les escapades o els ventalls que es veien diumenge en l’estrena de la primera cursa per etapes del World Tour del 2021.

Tots els equips s’han espavilat els últims deu quilòmetres i Benett ha superat els Bora al final amb David Dekker (Jumbo) segon per segon cop aquest Tour i Caleb Ewan (Lotto) tercer. La general no té canvis i aquest dijous sí que es pot moure abans que les dues darreres etapes tornin a presentar un perfil pla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)