Ciclisme

El 104è Giro d’Itàlia revela el seu recorregut

Ciclisme. La cursa comença el 8 de maig a Torí i s’acaba a Milà el dia 30 amb una contrarellotge de 9 i 29,4 km respectivament

El Giro d’Itàlia ha presentat el recorregut de la seva 104a edició, que s’ha de tornar a fer a la primavera després que el 2020 s’ajornés a la tardor, després del Tour i coincidint una setmana amb la Vuelta.

La primera cursa de tres setmanes del calendari de l’UCI World Tour tindrà el seu inici el 8 de maig a Torí amb una contrarellotge individual de 9 quilòmetres i s’acabarà el dia 30 a Milà amb la mateixa modalitat, en aquest cas amb 29,4 quilòmetres. Hi ha vuit arribades en alt i sis finals per als especialistes en esprints.

El Giro recupera els trams de terra, com en la seva novena etapa mentre en l’onzena hi ha trams de l’Strade Bianche. L’etapa reina ha de ser la setzena, amb 212 km i 5.700 m. de desnivell amb final al Zoncolan. En números absoluts, seran 3.450,4 quilòmetres (164,3 de mitjana).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)