Atletisme

Esther Guerrero bat el rècord català de 800 m (2:01.13) a Madrid

La banyolina acaba segona en l’última cita del World Indoor Tour i magnífiques sensacions amb vista al 1.500 m de l’europeu de Torun

La banyolina Esther Guerrero (New Balance) ha evidenciat el seu magnífic estat de forma amb un segon lloc i un nou rècord català de 800 m (2:01.13) en el míting de Madrid, la sisena i última etapa del World Indoor Tour. Amb l’exigent ritme marcat per la llebre (58.33 el pas pels 400 m), totes les corredores s’han situat en fila índia i abans dels 500 metres l’etíop Habitam Alemu, que ja arribava com a guanyadora del circuit, s’ha escapat en solitari cap a la victòria. Guerrero, tercera al toc de campana, tenia la irlandesa Nadia Power com a referència i en el tram final l’ha superada per obtenir un meritori segon lloc. Alemu ha vençut amb 1:58.94 i Guerrero marxa de Madrid amb una nova plusmarca (tenia 2:01.46) i magnífiques expectatives amb vista a l’europeu de Torun de la setmana vinent, en què correrà en els 1.500 m.

Maria Vicente (Nike), amb un registre de 8.32, a 7 centèsimes de la seva marca personal (8.25), ha ocupat la cinquena posició de la primera semifinal de 60 m tanques i s’ha quedat fora de la final. Tampoc hi ha pogut accedir l’escalenca Aitana Radsma (Playas Castelló), setena en la segona sèrie (8.55). En els 60 m tanques masculins, Marc Gale (Cornellà Atlètic) ha estat setè de la primera semifinal, amb 8.06. En aquesta sèrie, el nord-americà Grant Holloway ha igualat la millor marca mundial de l’any (7.32), que és a la vegada la segona millor marca de la història. La final està programada per a les 18.32 h. En el concurs de perxa, Mònica Clemente (Avinent Manresa) s’ha classificat en setena posició amb la seva millor marca de la temporada (4,17 m). La victòria ha estat per a la bielorussa Iryna Zhuk, que ha establert un nova plusmarca del seu país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)