El Barça guanya per ofici

Handbol. L’equip blaugrana, amb un joc intermitent, reacciona en la segona part, però no pot sentenciar el Celje fins als últims 5 minuts de partit

Celje 29 Barça 32

CELJE PIVOVARNA LASKO:Vujovic; Sarac (1), Groselj (1), Kodrin (1), Horzen (1), Leban (1), Novak (7, 1 p.) –set inicial– Dragasevic (4), Razgor (1), Marguc, Poteko, Cepic, Mlakar (4), Nacinovic (5) i Gabersek.BARÇA:Möller; Sorhaindo (2), Dolenec (2 p.), Janc (2), Petrus, À. Pascual (1), Langaro (5) –set inicial–; González (p.s.), Ariño (1), N’Guessan (2), Diocou (3), Mem, Cindric (2), Parera, Makuc (5) i Frade (7).PARCIALS:2-2, 5-4, 7-6, 10-9, 14-12, 17-16; 17-21, 21-24, 26-25, 27-28, 29-29 i 29-32.ÀRBITRES:Horacek i Novotny. Exclusions: Poteko (2’), Kodrin (3’), Dragacevic (23’ i 56’) i Mazej (51’), per part del Celje; i Makuc (13’) i N’Guessan (19’), per part del Barça.

El Barça continua la seva trajectòria impol·luta a la fase de grups de la lliga de campions. Sense cinc dels jugadors de més pes a l’equip i amb un joc intermitent, el conjunt blaugrana també va ser capaç de resoldre amb victòria el desplaçament a Celje. En època de rotacions, l’equip de Xavi Pascual no està en disposició de fer les exhibicions d’altres fases de la temporada, però també sap guanyar per ofici.

El Celje va marcar la pauta durant tota la primera meitat. L’equip blaugrana era excessivament tou en l’eix de la defensa i, tot i el lideratge de Domen Makuc en atac (5 gols en el primer temps), sempre va anar a remolc del seu rival. Xavi Pascual va demanar temps mort al cap d’un quart d’hora de joc (8-6) i el Barça va restablir momentàniament l’equilibri (9-9). El joc dels blaugrana, però, no tenia prou continuïtat i el conjunt eslovè va tornar a prendre la iniciativa (14-11). Una exclusió rival i l’aparició de Diocou van ajustar el resultat, però un gol de Nacinovic en l’últim instant va tancar el primer acte amb avantatge local (17-16). Les bones notícies per al Barça van ser la reaparició de N’Guessan després de la lesió en el mundial i els primers minuts de joc per al jove pivot del filial Artur Parera.

El Barça, molt més intens en defensa i amb Langaro desencadenat, va sortir en tromba en la segona meitat i, amb un parcial de 0-5 (17-21), va capgirar la situació. El Celje va necessitar més de 5 minuts per veure porteria, però no es va donar per vençut i gràcies a les intervencions de Vujovic va tornar a enganxar-se al partit. A 5 minuts del final el resultat era d’empat a 29. Com la setmana passada contra el Nantes, el Barça va sentenciar des dels extrems amb gols de Janc i Àlex Pascual, tot i la rúbrica final de Luis Frade, el màxim anotador del Barça amb 7 gols. Com en el primer temps, també va tenir uns minuts de joc el porter gironí del filial Jordi González. El Barça tancarà la fase de grups dimecres vinent contra el Motor Zaporíjia.