Tennis

Nadal renuncia a jugar a Rotterdam per les molèsties en l’esquena

Rafael Nadal ha explicat que la causa de la seva baixa en el torneig ATP 500 de Rotterdam que es juga de l’1 al 7 de març són les molèsties a l’esquena que va patir durant la gira australiana, i ha desitjat que la decisió de “no jugar” li permeti “tornar aviat”.

El jugador balear, segon classificat en el rànquing mundial de l’ATP, va comunicar en el seu perfil de Twitter la seva renúncia a competir a Rotterdam. “Com molts dels meus seguidors saben, a Austràlia vaig patir alguns problemes a l’esquena. Aquests problemes van començar a Adelaida i van continuar a Melbourne. Temporalment, vam trobar una solució que em va permetre jugar sense dolor la segona setmana de l’Open d’Austràlia”, ha recordat.

“Estava desitjant tornar a jugar a Rotterdam i als Països Baixos”, confessa el manacorí. “Fa molt temps que no jugo allí i aquest any era el perfecte per tornar. Espero estar de tornada aviat i tornar a jugar-hi. Desitjo el millor a el torneig, que sempre és de classe mundial”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)