Atletisme

La gran cita preolímpica

Atletisme. La 16a edició del míting de l’Hospitalet es disputarà el 16 d’abril amb la presència d’atletes que miren cap a Tòquio

L’Hospitalet Atletisme i la Fundació Pere Suñé organitzen un any més el Míting Internacional de Paratletisme de l’Hospitalet. La 16a edició de la cita tindrà lloc el 10 d’abril al complex esportiu municipal de l’Hospitalet Nord. En un any molt especial per als atletes adaptats, ja que voldran lluitar per aconseguir el somni de participar en els Jocs Paralímpics de Tòquio, l’encontre arriba sis mesos després de l’última edició, marcada per un esforç addicional dels organitzadors i els voluntaris a causa de la pandèmia.

Els atletes ja poden fer la seva inscripció a la pàgina web oficial del Meeting Internacional (http://www.hospitaletparaathletics.cat/). A més, han quedat confirmats les proves i l’horari.

En l’edició del 2020 es viure el rècord d’Espanya de llargada de Sara Andrés, juntament amb la participació d’altres atletes destacats com ara Desireé Vila, Joan Munar, Xavi Porras o l’atleta local Yassin Ouhdadi. A més, en anteriors edicions, s’hi va poder veure a un dels millors atletes del món com és l’alemany Markus Rehm.

Mesures de protecció

L’equip organitzador, amb les màximes mesures de seguretat marcades pel protocol a seguir pel que fa a la Covid-19, vol que aquest esdeveniment sigui una porta d’entrada a la temporada d’aire lliure. S’hi espera un bon nombre dels millors a nivell espanyol (possiblement gran part de l’equip que anirà a Tòquio) i europeu, degut al fet que els Jocs Paralímpics son a tocar i també per la necessitat de competir, agafar rodatge i buscar les mínimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)