Futbol sala

El Barça suma un empat molt treballat a la pista de l’Inter (3-3)

Els blaugrana han anivellat un 3-1 amb dos gols en 40 segons atacant amb porter-jugador

El Barça ha sumat un empat molt treballat a la pista de l’Inter (3-3) en un partit molt intens, disputat, emocionant i amb alternatives en el marcador. Els blaugrana han anivellat un 3-1 en els darrers dos minuts, marcant dos gols en 40 segons atacant amb porter-jugador.

La primera part ha sigut molt intensa, amb un bon ritme i ocasions pels dos conjunts que majoritàriament han aturat els porters. Els primers tres minuts han sigut de tanteig i de respecte però ràpidament han començat a crear perill. Els blaugrana han disposat de clares ocasions de Ferrao i Dyego i en el minut 8 Matheus ha avançat al Barça. A partir d’aquí l’Inter ha passat a dominar i a tenir clares ocasions que el porter Dídac ha desfet amb treball. El darrer mig minut de la primera meitat ha sigut desastrós pels blaugrana que ha naufragat en defensa i han vist com els locals han donat la volta al marcador al marcar dos gols en 18 segons. Borja a 22 segons del final ha empatat i Cecilio a 4 ha posat el 2-1 amb que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat els blaugrana han buscat l’empat i ho han intentat de totes les maneres, però malgrat que han tingut bones ocasions el gol no ha arribat. Ha sigut l’Inter el que ha ampliat el marcador amb un gols de Tripodi de contraatac a 8 minuts de la fi. A cinc minuts del final Andreu Plaza ha decidit treure el porter-jugador i atacar de cinc, i a funcionat. Daniel ha fet el 3-2 a dos minuts per acabar i 40 segon després Ferrao ha anotat el 3-3 definitiu.