El Barça, sense aturador

Nava 21 FC Barcelona 45

NAVA:Vujovic, Bernabéu (2), Seabra, Ajo, D’Antino (1), Villagrán (1), Pérez Arce (4), Mota (1), Alonso, Marugán, Da Silva (3), Lamariano, Patotski, Rosales (6) i Simenas (3).BARÇA:Sorhaindo (3), Dolenec (3), González, Ariño (3), Janc (4), N’Guessan, Petrus, Diocou (6), Dika Mem (1), Cindric (7), Pascual (5), Makuc (2), Möller, Langaro (6), Palomino (1) i Frade (4).PARCIALS:1-4, 5-9, 7-14, 8-17, 12-21, 12-25; 12-30, 14-32, 14-37, 16-40, 20-43 y 21-45.ÀRBITRES:Espino Guerra i Navarro Baquero.

El Barça va fer valer el seu joc ràpid contra el modest Nava i va sumar una victòria més a l’Asobal en un partit en què els locals van voler jugar a l’intercanvi de cops i ho van acabar pagant, sobretot en la segona part. En les transicions els més letals van ser Cindric (set gols) i Diocou i Pascual (sis).

El portuguès Frade va jugar amb una samarreta amb el nom de Quintana, en homenatge al llegendari porter portuguès, que va morir amb només 32 anys, i el jugador del planter Palomino va fer el seu primer gol a l’Asobal.

Rival en la Champions

L’equip de Xavi Pascual jugarà els vuitens de final de la Champions contra l’Elverum. L’EHF va assignar resultats a alguns dels partits pendents i això va certificar no només el primer lloc del Barça en el grup A, que ja tenia assegurat, sinó l’últim de l’Elverum en el grup B. Per assignar aquests resultats el criteri de l’EHF ha estat el de penalitzar l’equip “culpable” dels diversos ajornaments que hi ha hagut en la fase de grups. Encara queden alguns partits per jugar-se, però l’EHF ja ha dit que aquesta fase s’ha de completar el 4 de març com a molt tard.