Tennis

Albert Ramos guanya al número 9 del món i jugarà la semifinal del torneig argentí de Córdoba

El mataroní ha superat al local Diego Schwartzman, primer favorit, per 6-1, 4-6 i 6-3

Albert Ramos s’ha classificat per la semifinal del torneig 250 de Córdoba, a l’Argentina, en derrotar al primer favorit i número 9 del rànquing mundial, el jugador local Diego Schwartzman. El mataroní, cinquè cap de sèrie i 47 del món, ha guanyat per 6-1, 4-6 i 6-3 en dues hores i trenta minuts de joc. Albert Ramos mai havia pogut guanyar a Diego Schwartzman en els cinc partits en que s’havien enfrontat, i amb aquesta victòria ja té 7 triomfs en 40 partits contra jugadors que estan entre els 10 millors del món.

El mataroní ha jugat a un gran nivell i continua endavant després d’haver guanyat els tres partits que ha disputat en aquest torneig en tres sets. El rival d’Albert Ramos en la semifinal serà l’argentí Facundo Bagnis, 130 del rànquing mundial, i que s’ha classificat des de la fase prèvia. Facundo Bagnis ha arribat a la seva primera semifinal del circuit després de derrotar per 6-2 i 6-1 l’eslovac Jozef Kovalik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)