El CN Sabadell i el CE Mediterrani signen les taules (9-9) a Can Llong

L’eliminatòria de vuitens de final de l’Eurocopa es resoldrà dissabte vinent a la piscina Josep Vallès

El CN Sabadell i CE Mediterrani han signat les taules en l’anada dels vuitens de final de l’Eurocopa (9-9) i han deixat l’eliminatòria totalment oberta amb vista a la tornada, dissabte vinent a la piscina Josep Vallès. El partit, amb diferents alternatives i com indica el resultat, ha estat molt anivelllat (1-2, 2-2, 5-3 i 1-2).

El CE Mediterrani ha colpejat primer (1-2), amb dos joves com a protagonistes: Jorge Ortega perquè ha estat l’encarregat de suplir la baixa de Ramon Santis a la porteria i Àxel Corres perquè ha estat l’autor de les dues primeres dianes de l’equip de Sants. Sergi Cabanas ha marcat l’únic gol dels locals en el primer quart. En el segon, Corres, amb dos gols més, continuava en estat de gràcia, tot i que els sabadellencs començaven a afinar la punteria, amb els xuts de Bernat Sanahuja, pràcticament sense angle, i el segon de Cabanas. Després de la represa, el Mediterrani aprofitava dues superioritats convertides per Guillem Garcia i Álvaro Garcia per obrir l’escletxa fins als tres gols (3-6). El llum d’alarma s’ha encès en les files sabadellenques. A partir d’aquí, ha reaccionat i ha intensificat el seu ritme de joc. Els germans Fran i Roberto Valera i altre cop Cabanas, amb dues dianes més, la segona de penal, han capgirat el guió abans d’entrar en l’últim quart (8-7). El Medi encara no havia dit la seva última paraula, ha sabut jugar les seves cartes i esgarrapar l’empat en el tram final. Gorria, de penal, i Dejan Ubovic, en superioritat, han neutralitzar la diana que havia marcat Nemanja Ubovic en una transició molt ràpida.