Waterpolo

El CN Barcelona perd contra el Mladost (9-11) i haurà de remuntar a Zagreb

El conjunt croat ha posat una marxa més després de la represa en el partit d’anada dels vuitens de final de l’Eurocopa

El CN Barcelona ha perdut per 9-11 (1-2, 3-1, 2-4 i 3-4) contra el Mladost Zagreb en l’anada dels vuitens de final de l’Eurocopa i s’ha complicat la seva continuïtat en la competició europea. En tot cas, l’eliminatòria s’haurà de resoldre dissabte vinent a la capital croata. El partit s’ha hagut de jugar la piscina de Sant Ponç del GEiEG, a Girona, perquè l’equip cenebista estava sancionat per la LEN.

L’equip de Víctor González s’ha avançat amb un penal executat per Víctor Flores, però el Mladost s’ha emportat el primer quart amb un gol de rebot d’Ante Viskovic i una jugada de superioritat aprofitada per Konstantin Kharkov. El conjunt cenebista intentava imposar velocitat al seu joc. Les espectaculars aturades d’Unai Aguirre han donat aire al seu equip, que amb un palmeig de Pol Gomà, una transició ràpida de Flores i una canonada d’Adrià Delgado ha capgirat el resultat (4-3) abans del descans.

Després de la represa, el Mladost ha fet un pas endavant. Les jugades en superioritat, l’efectivitat de l’esquerrà Kharkov i el potencial dels seus boies han capgirat la situació i s’han avançat amb un parcial d’1-4 (5-7). Abel Ramon ha ajustat les diferències abans d’entrar en l’últim quart. El conjunt balcànic continuava marcant la pauta i Kharkov, autor de 4 dianes, tornava a deixar anar el braç per ampliar la renda fins als tres gols (6-9). Roger Tahull, des de la boia, i Delgado, culminant un contraatac en què ell mateix havia recuperat la pilota donaven esperances als barcelonins. El Mladost, però, no estava disposat a cedir més terreny i en dues superioritats tornava a marcar territori. El gol de Lukas Durik, des de la boia, deixava el resultat final en 9-11 i l’eliminatòria molt complicada per als cenebistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)