Handbol

La derrota és intranscendent, les conseqüències no (33-29)

Handbol.

El Bordils ha perdut a la pista del Novás, un resultat que entrava en els plans del conjunt bordilenc perquè el partit era intranscendent amb els gallecs classificats per a la fase d’ascens i el Bordils per la permanència. La creu, que Palahí s’ha lesionat i la setmana que ve l’equip de Pau Campos encara té un partit pendent, a la pista del Teucro i que sí que compta per a la segona volta.

Pep Reixach i Ferran Pou han neutralitzat el 2-0 inicial i Bañeras i Rodoreda empataven a 3 i a 5 abans que el Novás lligués un 3-0 i Arnau Palahí es lesionés al minut 9 en una acció de llançament. Tot i el 10-6, Oliver ha iniciat una reacció que tancava ell mateix empatant a 12 després d’una exclusió del conjunt gallec (12-12) però l’exclusió de Bañeras a 4:02 per la mitja part permetia el Novás desempallegar-se (14-12) si bé els bordilencs empataven a 14 a 1:06 (Oliver i Bañeras) i, al límit, Hermida situava el 15-14.

Oliver, i Adrià Batlle i Ferran Pou amb la porteria local buida, han tret petroli de la superioritat del Bodils, que es posava per primer cop per davant (20-21) mitjançant Bañeras que signava el 0-4.

El cinquè gol d’Oliver i un altre d’Ignasi Moreno donaven la màxima al Bordils (21-23) però el Novás lligava un 3-0 després de temps mort i Pau Campos també aturava el rellotge amb el 24-23 que permetia Pep Reixach empatar a 24. L’exclusió de Montemayor permetia els locals fer un altre parcial, ara de 5-0 (31-26) que deixava el marcador resolt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)