Ciclisme

Evie Richards II de Banyoles

Ciclisme. L’anglesa del Trek-Segafredo guanya la Clàssica banyolina, la cursa d’XCO de més nivell que es fa a l’Estat i que obre la temporada a Europa, per segon any seguit

El regnat d’Evie Richards (1997) en la Clàssica de Banyoles amenaça de perpetuar-se en el temps perquè l’anglesa del Trek-Segafredo és la vencedora de la 20a edició de la cursa que obre la temporada d’XCO a Europa. La prova, UCI Hors Catégorie, es va disputar ahir sense públic al parc de la Draga i Richards va tornar a guanyar com fa un any.

La que seria revelació del 2020 en la copa del món en el format short track, es va mantenir a prop del cap de cursa a l’inici, amb la campiona del món, Pauline Ferrand-Prévot, obrint el foc i la campiona estatal, Rocío del Alba, seguint-la. L’anglesa, en la segona de les quatre voltes (26 km en total), es va posar líder i, malgrat que la BH va mirar de seguir-la, la seva habilitat als revolts li va permetre marxar en solitari.

La suïssa Jolanda Neff, que havia caigut a l’inici, va imposar la seva experiència per anar de menys a més i la campiona alemanya, Elisabeth Brandau (EBE), va acabar apartant l’espanyola del podi.

Copa Catalana Internacional
1a E. Richards (Trek) 1h19:52
2a J. Neff (Trek) a 0:21
3a E. Brandau (EBE) a 0:26
4a R. del Alba García (BH) a 0:47
5a L. Gerault (Anjos) a 1:34
6a J. Cábelická (UCI) a 1:59
7a P. Ferrand-Prevot (Absalon) a 2:20
8a J. Loiv (Hawaii) a 2:28
14a R. Eibl (Alpecin) a 3:58
19a N. Fischer (Scott) a 5:44
24a N. Moreno (73 Factory) a 8:57
27a T. Figueras (MMR) a 9:16
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)