Waterpolo

El CN Sabadell i el Medi signen taules a Can Llong

Waterpolo. El CN Barcelona sucumbeix contra el Mladost i haurà de remuntar dos gols a Zagreb si vol accedir als quarts de l’Eurocopa

CN Sabadell 9 CE Mediterrani 9

ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Cabanas (4, 1 p.), Asensio, Martino, Sanahuja (1), F. Valera (2), Bertran, R. Valera (1), Teclas, Ubovic (1), López-Escribano, Bonet i Serrano.CE MEDITERRANI:Ortega; Gorria (2), Firgola, Corres (4), Galeev, Minguell, Roca, Vujovic (1), Pérez, Edwards, G. García (1), Á. García (1) i Fuertes.PARCIALS:1-2, 2-2, 5-3 i 1-2.ÀRBITRES:Bouchez i Haentschel.

CN Barcelona 9 Mladost Zagreb 11

CN BARCELONA:Aguirre; Valls, Van de Burg, Power, Flores (2, 1 p.), Durik (1), Esteller, Gomà (2), Delgado (2), Estrany, Tahull (1), Ramon (1) i Aguilar.MLADOST ZAGREB:Marcelic; Radu (1), Milos, Dasic, Lazic (1), J. Vrlic (1), Bukic (3), Buslje, Viskovic, Bajic, M. Vrlic, Kharkov (4, 1 p) i Jurlina.PARCIALS:1-2, 3-1, 2-4 i 3-4.ÀRBITRES:Bender i Fodor.

El primer assalt dels vuitens de final de l’Eurocopa ha deixat els tres equips catalans en competició amb possibilitats de continuar endavant. El derbi entre el CN Sabadell i el CE Mediterrani va acabar amb taules (9-9) i ha deixat l’eliminatòria ben oberta, però a la piscina de Sant Ponç (Girona) el CN Barcelona va perdre contra el Mladost Zagreb per dos gols de diferència (9-11) i tindrà una missió molt complicada, dissabte vinent, a la capital croata.

El duel català a Can Llong va ser molt anivellat i amb diferents alternatives. El CE Mediterrani, amb Jorge Ortega sota els pals i Àxel Corres en estat de gràcia amb quatre gols en els dos primers quarts, va colpejar primer. L’equip de Jahzeel Martínez, molt seriós en defensa i efectiu en atac, va aprofitar les dues primeres accions de superioritat després de la represa per obrir forat en el resultat (3-6). Els llums d’alarma es van encendre en les files sabadellenques. A partir d’aquí, el conjunt local va reaccionar, va intensificar el ritme de joc i amb els germans Valera, Fran i Roberto, i Cabanas com a punta de llança van capgirar el guió (8-7). El Medi no es va donar per vençut i va saber jugar les cartes per segellar l’empat final.

A la piscina de Sant Ponç, les aturades d’Aguirre i la velocitat en el joc van donar la iniciativa al CN Barcelona en la primera meitat (4-3), però el Mladost Zagreb va posar una marxa més i va exhibir tot el seu potencial després de la represa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)