Tennis

Ramos derrota Bagnis i juga avui a Córdoba (Argentina) la seva novena final ATP

El mataroní Albert Ramos, cinquè cap de sèrie i 47è de l’ATP, ha derrotat aquest matinada en una marató de dues hores i 48 minuts l’argentí provinent de la fase prèvia Facundo Bagnis (130è) per 7-5, 5-7 i 6-3 i jugarà avui, pels volts de les 11 de la nit hora catalana, la final de l’obert de Córdoba. El seu rival en la novena final de la seva carrera serà l’argentí de 19 anys Juan Manuel Cerúndulo (335è), revelació també provinent de la qualificació que va batre Federico Coria contra pronòstic per 6-4, 4-6 i 6-2 convertint-se en l’argentí més joves que arriba a una final ATP des que ho fes José Acasuso el 2001 am b 18 anys.

Ramos, que busca el seu tercer títol –Bastad 2016 i i Gstaad 2019–, va aixecar un 15-40 en el vuitè joc del primer acte i va trencar en l’onzè. Duia el segon molt ben encarrilat, però va desaprofitar tres pilotes de partit amb 5-3 i se li va complicar, amb Bagnis molt endollat i agressiu. En el tercer, va tornar a imposar la seva majora solidesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)