Atletisme

Catalunya és segona en sub-23 femení i tercera en sub-20 masculí

Eric Lore guanya el bronze individual en sub-20 de l’estatal de cros

Catalunya ha aconseguit la medalla de plata per federacions en la categoria sub-23 femení, de l’estatal de cros que es disputa a getafe, mentre que ha sigut tercera per equips i individual, amb Eric Lore, en sub-20 masculí. En la categoria sub-23 femenina Catalunya ha aconseguit el subcampionat amb 33 punts, mostrant el seu bloc, ja que la millor ha sigut Naima Ait Alibou en la setena posició. Han completat l’equip Andra Bernal en l’onzena plaça i Maria Carner en la quinzena. El títol per federacions ha sigut clarament per Castella i Lleó amb 11 punts, i l’individual l’ha guanyat la seva atleta Cristina Ruiz.

En sub-20 masculí els representants catalans han sumat dues medalles de bronze. En individual Eric Lore ha acabat quart la cursa però ha pujat al podi en la tercera posició. El guanyador El Mehdi El Nabaoui és marroquí i no pot ser campió estatal, però si ha puntuat per Galícia. Pel que fa a federacions Aragó ha guanyat el títol amb 26 punts i Catalunya ha sigut tercera amb 33 punts. Han completat l’equip Aniol Borras en el tretzè lloc i Marc Fernández, que ha caigut, en el setzè.

En sub-23 masculí no hi han hagut medalles pels catalans i per federacions Catalunya ha acabat cinquena. Els tres que han puntuat han sigut Adam Maijo novè, Miquel Corbera 22è i Joan Solé 31è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)