Rugbi

El GEiEG s’assegura la permanència amb el triomf sobre Las Rozas (24-5)

Rugbi.

“S’ha demostrat que podem tenir un nivell de joc més alt que el que havíem mostrat aquests tres últims partits, que ens havia costat més a les segones parts i sobretot per un tema mental” apunta Coral Vila després que el GEiEG s’hagi assegurat la permanència a la divisió d’honor B amb la victòria contra Las Rozas (24-5). “Consolidem la sisena posició en la categoria i ens assegurem la permanència per a la temporada que ve” diu l’entrenadora de l’equip grupista, contenta per l’actitud i les ganes de les seves jugadores.

Sense públic

Aquest partit era el primer esdeveniments esportiu programat dins el projecte Obrim Girona, la prova pilot mitjançant la qual hi hauria hagut tres-cents espectadors al camp de Palau. La manca de tots els permisos de Salut per engegar aquesta campanya, que comptava amb el Girona-Almeria a Montilivi el 7 de març o l’Spar Girona - Araski del12 a Fontajau, ha impedit la presència d’aficionats al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)