Atletisme

Oukhelfen és segon en l’estatal de cros i Catalunya guanya per federacions

En la prova femenina l’equip català ha acabat quart i la millor ha sigut Ouboukir en l’onzena posició

Abdessamad Oukhelfen ha guanyat la medalla de plata en la categoria absoluta i Catalunya s’ha emportat el títol per federacions, en el campionat d’Espanya de cros que s’ha disputat a Getafe. El reusenc ha estat amb els millors des de l’inici i ha format part del grup de quatre corredors que han lluitat per la victòria, mentre que Ayad Lamdassen estava en un segon grup entre els deu primers.

Abdessamad Oukhelfen ha arribat a meta tercer, però el guanyador ha sigut Thierry Ndikumwenayo, de Burundi, que competia per València i no podia ser campió estatal. El títol se l’ha emportat Carlos Mayo d’Aragó i el reusenc s’ha emportat la plata. Ayad Lamdassem ha acabat cinquè, Santiago Catrofe ha ocupat el novè lloc i ha tancat l’equip català, mentre que Lahcen Ait Alibou ha ocupat el lloc 17. Per Federacions Catalunya s’ha emportat el títol de manera clara 17 punts, per davant de Castella i Lleó que n’ha sumat 31.

En la cursa absoluta femenina Catalunya ha finalitzat en la quarta posició amb 38 punts, a només 2 de la tercera plaça que ha sigut per Madrid (36). Les atletes catalanes no han estat entre les deu primeres, però han arribat molt juntes. La millor ha sigut Douae Ouboukir en l’onzena posició, Marta Mas, venint des de darrera, ha acabat dotzena, Marta Galimany quinzena i Núria Gil setzena. El títol ha sigut per Irene Sánchez-Escribano de Castella i Lleó que ha dominat de principi a fi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)