Waterpolo

Defensar el lideratge

Waterpolo. El Zodiac Barceloneta juga la segona bombolla de la lliga de campions a Budapest i s’estrena contra el campió, el Ferencváros

El Zodiac Atlètic Barceloneta torna demà a la lliga de campions en la segona bombolla de les tres previstes. La competició s’inicia avui amb el grup A a Roma, i demà comença el grup B a Budapest. Els barcelonins intentaran defensar el lideratge del seu grup després de les tres victòries que van aconseguir en l’estrena de la competició. No ho tindran fàcil, ja que el primer rival serà l’actual campió, el Ferencváros hongarès. “Som conscients que el nostre partit més difícil serà contra el Ferencváros, l’actual campió. No obstant això, afrontarem els altres tres partits amb la màxima atenció i dedicació”, va manifestar el tècnic del Barceloneta, Chus Martín.

L’Atlètic Barceloneta disputarà quatre partits en quatre dies, de dimarts a divendres, i suposarà un bon desgast físic. “Estem en un gran moment de forma, físicament i mentalment, per jugar quatre partits en quatre dies. Volem mostrar el nostre millor waterpolo en una piscina especial com és la del Duna Arena”, va comentar el porter Dani López Pinedo. L’objectiu dels barcelonins és aconseguir el màxim nombre de punts possible i mantenir el primer lloc del grup, i, si ho aconsegueixen, podrien segellar la seva classificació per a la final a quatre. S’hi classifiquen els tres primers del grup –el Hannover ja hi és, ja que és l’organitzador–, i en aquests moments té sis punts de marge respecte al quart classificat.

Dimarts 2 de maig
Ferencváros - Barceloneta 14 h
Dimecres 3 de maig
Jadran Hercej - Barceloneta 19 h
Dijous 4 de maig
Barceloneta - Hannover 16.30 h
Divendres 5 de maig
Dinamo Tbilisi - Barceloneta 14 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)