L’Atlètic Barceloneta perd la imbatibilitat contra el Ferencvàros (11-10)

L’equip mariner ha començat millor, però el conjunt hongarès ha tret més profit de les superioritats

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha encaixat la primera derrota del curs a la Champions contra el vigent campió, el Ferencvàros (11-10) en la primera jornada de la segona bombolla de la competició, que es disputa a Budapest. El partit ha estat molt anivellat (2-3, 3-3, 4-3 i 2-1) i s’ha decantat a favor dels locals per un millor percentatge en les accions de superioritat (6 de 11, i 4 de 11). Amb aquest resultat, els dos equips empaten a nou punts al capdavant del grup.

L’equip mariner ha marcat la pauta en la posada en escena. Felipe Perrone, al límit de la possessió, ha sorprès Andras Gardonyi en un llançament desviat lleugerament pels defensors locals. L’esquerrà Gergo Zalanki ha restablert l’equilibri, però Álvaro Granados amb una canonada des de 9 metres i en una acció de superioritat ha obert una bretxa de dos gols (1-3) pels barcelonins. Ioannis Fountoulis, també en una acció d’home de més, ha tancat el primer acte (2-3). Com a l’inici de partit, Perrone ha deixat la seva targeta de presentació només començar el segon quart. Però el Ferencvàros replicava a cada gol dels mariners i altre cop Zalanki i Foutoulis retallaven diferències després de la diana de Marc Larumbe, en transició ràpida i aprofitant una gran assistència de Blai Mallarach. Granados anotava la seva tercera diana i Janos Fekete, en una badada defensiva, segellava el resultat abans del descans (5-6).

Després del descans llarg, el Ferencvàros ha fet un pas endavant, tot i les alternatives en el joc. Mike Bodegas, en una gran acció des de la boia, tornava a donar la iniciativa als mariners. Però Fountoulis en una doble superioritat i Nikola Jaksic, des dels 9 metres, tornaven a igualar el resultat. L’equilibri s’ha mantingut fins a l’últim quart, ja que Munárriz i Perrone no perdonaven en les superioritats, però Sedlmayer i Jasic responien amb la mateixa moneda. Les defenses s’han intensificat en els últims minuts. Munárriz ha exercit de desembussador (9-10). Però el Ferencvàros replicava amb un sorprenent llançament de Zalanki i la sentènca de Sedlmayer, que situava per primer cop el conjunt hongarès amb avantatge (11-10). Encara restaven dos minuts de joc, però l’Atlètic Barceloneta no ha estat capaç de tornar a marcar.