Waterpolo

El Mataró, per començar

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta iniciarà la defensa del títol de copa contra els maresmencs el 12 de març a la piscina del CN Sant Andreu

La piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu es convertirà del 12 al 14 de març en l’epicentre del waterpolo espanyol amb la pugna pel títol de copa, que es jugaran vuit clubs catalans. Serà un dels primers actes commemoratius del club andreuenc, que aquest any celebra el 50è aniversari. El gran referent tornarà ser l’Atlètic Barceloneta, que lidera el palmarès amb setze títols, els vuit últims consecutius, en 34 edicions de la competició. Era ben segur el rival que tots volien evitar i que s’emparellarà amb el CN Mataró en el partit inaugural del torneig. En la mateixa part del quadre transitaran el CN Catalunya i el CN Sabadell. Per l’altre costat, destaca el duel entre el CN Terrassa, l’últim finalista, contra el Mediterrani, immers en la pugna pels quarts de final de l’Eurocopa amb el conjunt sabadellenc. El CN Sant Andreu, l’amfitrió, jugarà contra el CN Barcelona.

Quarts de final (12 de març)
Barceloneta - Mataró 11.30 h (QF1)
Catalunya - Sabadell 13.15 h (QF2)
Terrassa - Mediterrani 16.30 h (QF3)
Sant Andreu - Barcelona 18.15 h (QF4)
Semifinals (13 de març)
Vencedors QF1-QF2 (SF1)
Vencedors QF3-QF4 (SF2)
Final (14 de març)
Vencedors semifinals 14 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)