L’Atlètic Barceloneta reacciona en el tram final contra el Jadran Herceg Novi (9-12)

L’equip mariner continua al capdavant del grup de la Champions empatat a punts amb el Ferencvàros i el Brescia

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha superat el Jadran Herceg Novi per 9-12 amb més problemes dels previstos i continua al capdavant del grup de la Champions, empatat a 12 punts amb el Ferencvàros i el Brescia. L’equip de Chus Martín ha anat de menys a més (2-2, 2-2, 2-3 i 3-5) i ha tingut a Álvaro Granados (4 gols), Blai Mallarach (3) i Alberto Munárriz (3) com a principals executors.

A l’equip mariner li ha costat arrencar. Amb poca fluïdesa i claredat d’idees, l’Atlètic Barceloneta ha començat a remolc del seu rival, que ha tingut en Kanstantsin Averka el seu principal estilet. Alberto Munárriz i Mike Bodegas, des de la boia, han respost les dues primeres dianes del jugador montenegrí. En el segon quart, el conjunt barceloní ha pressionant més en defensa, però no ha pogut desempallegar-se del seu rival. Una canonada d’Álvaro Granados ha situat els mariners per primer cop amb avantatge (2-3). Damjan Vujicic ha replicat en una jugada en superioritat i Blai Mallarach ha respost amb la mateixa moneda, en la primera d’home de més marinera. Amb tot, es mantenia l’equilibri perquè Averka anotava el seu tercer gol, el segon de penal. El porter Petar Tesanovic, que en el primer quart ja li havia aturat un penal a Perrone, ha impedit amb les seves intervencions que el conjunt de Chus Martín arribés al descans amb avantatge (4-4).

Després de la represa, l’Atlètic Barceloneta ha tret profit de les superioritats, amb un gol de Granados i dues fuetades de Mallarach, per plantar-se en el darrer quart amb un mínim avantatge (6-7). El Jadran, gràcies a l’eficàcia de Marko Petkovic, encara es mantenia viu. Dues dianes consecutives de Granados (6-9) han trencat definitivament el partit en favor del conjunt català, que amb grans aturades de Dani López Pinedo ja no ha patit per assegurar-se els tres punts. Dos gols més de Munárriz i l’últim de Felipe Perrone a l’últim instant han segellat el resultat final de 9-12.