El Barça tanca la fase de grups de la champions amb el ple de victòries

Ha sumat el catorzè triomf en derrotar per 42-34 el Motor Zaporíjia

El Barça ha guanyat el Motor Zaporíjia per 42-34 i ha posat punt i final a la fase de grups de la lliga de campions amb el ple de victòria, 14 triomfs en 14 partits disputats. Els blaugrana no han patit per guanyar un conjunt ucraïnès que ha lluitat per acabar tercer, i que ha intentat complicar les coses al Barça.

Els blaugrana han començat malament la primera meitat tot i marcar el primer gol, han encaixat un parcial de 0-4 i el tècnic Xavi Pascual ha demanat temps mort abans del minut 7 (4-7) perquè es millorés en defensa. Els seus homes l’hi han fet cas i un parcial de 6-1 després del temps mort els ha situat per davant (10-8). Mem ha estat el més encertat en atac i ha sigut l’autor de sis dels deu gols i ha acabat el partit amb vuit. El Barça ha continuat encertat i ha arribat a tenir sis gols d’avantatge per arribar al descans amb un 23-18 al seu favor.

En la segona meitat els blaugrana ha tornat a estirar-se en el marcador (28-20), però l’encert del conjunt ucraïnès, sobretot del pivot Bokhan que ha anotat 12 gols, ha tornar a situar al Motor a pocs gols (34-30). En els darrers minuts el Barça ha dominat, ha arribat a una màxima avantatge de nou gols (42-33) i ha aconseguit la victòria.