Catorze de catorze

Handbol. El Barça tanca la fase de grups de la lliga de campions amb el ple de victòries després de superar el Motor Zaporíjia

Barça 42 Motor Zaporíjia 34

BARÇA:Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez (5), Mem (8), Fàbregas (2), Cindric (2), Pálmarsson (4) i Ariño (5) –equip inicial–; Thiagus Petrus, Dolenec (4, 3 p.), Janc (3), Raúl Entrerríos (3), Sorhaindo, N’Guessan (4), Frade (1), Àlex Pascual (1) i Möller (p.s.).MOTOR ZAPORÍJIA:Moroz, Dontsov (3), Bokhan (11), Carlos Molina, Malasinkas (3), Horiha (5) i Denysov (3) –equip inicial–; Kubatko (2), Pukhouski (3), Kravchenko (2), Burzak, Minotskyi (1), Turchenko (1) i Babichev.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-5, 7-8, 12-10, 18-13, 21-16, 23-18 (descans) 26-20, 29-23, 31-26, 34-28, 38-31 i 42-34.ÀRBITRES:Cacadur i Nicolau (Portugal). Van excloure Mem, del Barça, i Minotsky, Bokhan, Horiha, Babichev i Denysov, del Motor.INCIDÈNCIES:Es va guardar un minut de silenci en record del jugador del Porto Alfredo Quintana.

El Barça va completar una fase de grups de la lliga de campions perfecta ja que va aconseguir catorze victòries en els catorze partits que va disputar. La darrera va ser al Palau Blaugrana contra el Motor Zaporíjia ucraïnès, al qual va superar per 42-34. Els blaugrana no van patir per guanyar un conjunt ucraïnès que va lluitar per acabar tercer del grup, i que va intentar complicar les coses al Barça.

Els blaugrana van començar malament la primera meitat tot i marcar el primer gol, van encaixar un parcial de 0-4 i el tècnic, Xavi Pascual, va demanar temps mort abans del minut 7 (4-7), perquè es millorés en defensa. Els seus homes li van fer cas i un parcial de 6-1 després del temps mort els va situar al davant (10-8). Mem va ser el més encertat en atac i va anotar sis dels deu gols del seu equip en aquest inici de partit, i va acabar amb vuit. El Barça va continuar fent bé la feina, va arribar a tenir sis gols d’avantatge i va arribar al descans amb un 23-18 a favor seu.

En la segona meitat els blaugrana van tornar a avançar en el marcador (28-20), però l’encert del conjunt ucraïnès, sobretot del pivot Bokhan, que va marcar 11 gols, va tornar a situar el Motor a pocs gols de marge (34-30). En els darrers minuts el Barça va dominar, va arribar a un màxim avantatge de nou gols (42-33) i va sumar una altra victòria.

El partit d’aquest grup B que havien de jugar el Veszprém i el Nantes es va cancel·lar, segons va informar l’EHF.