Ciclisme

El Massi-Tactic corre l’Strade Bianche aquest dissabte a Siena

Ciclisme.

Vita Heine, Spela Kern, Maaike Coljé, Olivia Baril, Agua Marina Espinola i Mirea Trias són les corredores del Massi-Tactic per a la Strade Bianche, que en la versió femenina té 136 quilòmetres i que com la masculina forma part del calendari del World Tour i es disputa aquest dissabte a Siena.

És la primera competició del 2021 per a l’equip del Baix Ter, l’únic català a la màxima categoria del ciclisme femení. “És una de les grans curses mundials que la fa única al món pels seus trams de camí de terra; és de les més simbòliques juntament amb les clàssiques de Bèlgica” diu Sergi Güell, el president del club abans de la cursa amb què l’equip inicia la seva tercera temporada. “Serà un bon test per començar la temporada i per veure realment a on estem i el nivell que tenim respecte a les rivals. Aquesta temporada hem fet un pas endavant en l’àmbit qualitatiu i som conscients que no podem lluitar de tu a tu contra les millors del món, però sí que estem capacitades per fer un bon paper” assegura.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)