Handbol

El Barça buscarà la 25a copa del Rei

Els blaugrana són els grans favorits i el Fraikin Granollers l’afronta amb il·lusió i ganes de competir

El Barça i el Fraikin Granollers inicien demà la copa del Rei en el WiZink Arena de Madrid amb objectius força diferents. Els blaugrana són els grans favorits i tothom espera que guanyin la 25a copa i vuitena de manera consecutiva, mentre que els vallesans volen competir partit a partir i estan molt il·lusionats. Si els dos conjunts catalans guanyen els seus partits de quarts de final es trobaran en la semifinal. Abans però, el Fraikin Granollers haurà d’enfrontar-se a l’Ángel Ximénez Puente Genil (demà 17.30 h Esport 3) i el Barça al Logroño La Rioja (demà 20 h Esport 3). Els quarts de final de l’altre banda del quadre enfrontaran a l’Abanca Ademar de Lleó ial Bada Osca (demà 12 h) i al Benidorm i al Bidasoa Irun (demà 15 h). La copa el Rei comptarà amb públic a la graderia.

El tècnic del Barça, Xavi Pascual, només té una baixa per aquesta copa, la de l’extrem danès Casper Mortesen que està lesionat de llarga durada, mentre que l’entrenador del Fraikin Granollers, Antonio Rama, no pot comptar amb el porter Pol Sastre que es va lesionar el turmell en un entrenament aquesta setmana. El seu lloc l’ocuparà el porter del juvenil Pol Amores.

30 títols estatals consecutius

El Barça s’ha guanyat per mèrits propis el ser el favorit en qualsevol competició estatal, ja que ha encadenat 30 títols, comptant la lliga Asobal, la copa Asobal, la copa del Rei i la supercopa d’Espanya. El darrera que no va poder guanyar va ser la copa del Rei de la temporada 2012/13 que es va disputar a Logroño i on va perdre en la semifinal contra l’Atlético de Madrid (31-28) el 3 de maig del 2013.

L’entrenador del Barça Xavi Pascual ha explicat abans de marxar cap a Madrid: “Tenim un títol per davant i nosaltres intentem guanyar sempre tots els títols. hem de jugar al 100 %, ja que tot el món vol guanyar el Barça i ho volem evitar.” Respecte al seu rival en els quarts de final el tècnic blaugrana ha dit: “El Logroño anirà a totes per eliminar-nos i nosaltres intentarem fer el mateix. Som dos equips que volem passar a la següent eliminatòria, però ens hem d’exigir al màxim sense pensar en el següent partit.”

L’entrenador del Fraikin Granollers, Antonio Rama ha explicat abans d’afrontar els quarts de final de copa: “Serà un partit especial per la competició que és i volem tornar-li la moneda al Puente Genil després de perdre allà fa quinze dies.” El tècnic reconeix que tenen moltes ganes de jugar aquesta competició: “L’equip està il·lusionat, tenim ganes de competir a la copa del Rei i participar per tot el que comporta una competició com aquesta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)