El Barceloneta fa els deures

Waterpolo. L’equip mariner marca el ritme contra el Hannover des de l’inici, tot i que no pot sentenciar el duel fins a l’últim quart

Barceloneta 12 Hannover 8

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera, Granados (1), Munárriz (3), Bodegas (2), Larumbe (1), Aleksic (1), Fernández, De Toro (1), Biel, Mallarach (2), Bustos (1) i Coimbra.WASPO98 HANNOVER:Schenkel; Corusic (1), Macan, Real, Brguljan (2), Radovic(2), Froreich, Nagaev, Rotermund (1), Kubisch, Schuetze (2), Schipper i Benke.PARCIALS:3-1, 4-3, 2-3 i 3-1.ÀRBITRES:Alexandrescu i Colombo.

Tot i la baixa de Perrone, amb quatre punts de sutura al llavi després del partit contra l’Herceg Novi, l’Atlètic Barceloneta va superar el Waspo98 Hannover amb relativa comoditat. El joc coral i la bona defensa en les inferioritats en la posada en escena va marcar el camí de la victòria de l’equip mariner. Després de la represa, el conjunt germànic va retallar diferències (9-7), però un parcial de 3-0 a l’inici del darrer quart, amb gols de De Toro, Munárriz i Mallarach, van dictar la sentència. El Barceloneta, que manté el lideratge de grup, tancarà la segona fase de la Champions avui contra el Dinamo Tbilisi (14 h).

Estic especialment content amb la primera meitat. Hem defensat com a equip, amb moltes ajudes, i en atac hem sabut tenir paciència i trobar solucions