Victòria plàcida de l’Atlètic Barceloneta contra el Dinamo Tbilisi (6-14)

L’equip mariner, amb Joao Pedro Coimbra sota els pals, ha encarrilat el triomf en els dos primers quarts (0-7)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha segellat contra el Dinamo Tbilisi (6-14) la victòria més plàcida de la segona fase de la Champions a Budapest i afrontarà com a líder, i amb les màximes garanties, la tercera bombolla que també es disputarà a la capital hongaresa, del 19 al 22 d’abril. La golejada del conjunt barceloní s’ha fonamentat especialment en els dos primers quarts (0-3, 0-4, 3-4 i 3-3). Més enllà dels màxims golejadors, Mike Bodegas i Milan Aleksic, amb quatre gols cadascun, ha brillat el jove porter Joao Pedro Coimbra, que ha tingut 12 intervencions de mèrit i un 66% d’encert.

L’equip mariner ha marcat la pauta des de l’inici. Alberto Munárriz ha deixat la seva targeta de presentació als 2:41 de joc i l’han seguit Mike Bodegas, amb un palmeig des de la boia en superioritat, i Álvaro Granados en una acció individual en què no ha trobat aturador. En defensa, Joao Pedro Coimbra ha fet bones intervencions sota pals i ha mantingut la porteria a zero. En el segon quart la bretxa encara s’ha fet més gran. L’equip barceloní aprofitava totes les superioritats (4 de 4 en la primera meitat), ben al contrari que els georgians (0 de 4) que no trobaven el camí de la porteria rival. Biel, Granados, Bodegas i Mallarach ampliaven la renda abans del descans amb un parcial de 0-7.

En la segona meitat, dues dianes de Milan Aleksic obrien el forat fins al 0-9. El Dinamo Tbilisi ha necessitat la setena superioritat i 19:40 de joc per anotar el seu primer gol, que ha estat obra de Besarion Akhvlediani. De fet, aquest ha estat el quart més equilibrat, tot i que també se l’ha ’apuntat el conjunt barceloní per 3-4 (3-11). La feina ja estava feta i els últims 8 minuts han acabat amb taules (3-3), amb Aleksic (2) i Bodegas (1) com a protagonistes dels gols mariners.