Hoquei sobre gel

Semifinals pels títols de lliga, a Sant Sebastià, per al Puigcerdà

Hoquei sobre gel.

El Puigcerdà disputa aquest cap de setmana les semifinals pels títols de lliga, a Sant Sebastià contra el Txuri Urdin.

L’equip masculí, segon a la lliga regular darrere el Barça –s’enfronta al Jaca– es retroba amb el rival a qui va superar en la final del curs passat, aquest setembre passat. L’equip que entrena Salva Barnola no juga des del 13 de febrer, quan van remontar quatre gols de desavantatge al Majadahonda. L’eliminatòria és al millor de tres, amb el primer aquest dissabte a la tarda i els altres dos –si cal el tercer– a la Cerdanya.

L’equip femení, tercer a la lliga, té dos partits al País Basc, dissabte i diumenge. Indira Bosch és l’autora del gol de la victòria en els penals (2-3) a la pista del Majadahonda, que tancava la lliga i trencava la ratxa del conjunt madrileny, primer i a qui l’equip cerdà no havia guanyat mai en cinc anys, inclosa la final pel darrer títol de lliga. El Txuri du cinc partits sense perdre. L’altra semifinal és entre el Majadahonda i el Valdemoro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)