Ciclisme

Bellcaire d’Empordà obre el calendari català de carretera

Ciclisme.

El GP Inauguració per a veterans és la primera cursa del calendari català de carretera, aquest diumenge en el mateix circuit en què s’hi va disputar la Cursa Social de Bellcaire, que es va haver d’inscriure al calendari estatal. Són 13 quilòmetres amb sortida i arribada a la zona esportiva de Bellcaire i pas per Albons i L’Escala.

Hi ha programades dues curses, a les 9 h per a màster 50 i 60 –65 i 52 quilòmetres, cinc i quatre voltes per a cada grup d’edat– i a les 11 h per als 30 i 40 que en ambdós casos fan sis voltes (78 km). La Federació Catalana de Ciclisme aplicarà el seu protocol sanitari per prevenir els contagis de Covid-19, amb control de temperatura per a tots els participants

Una cursa per a les categories elit i sub-23 a Olot aquest març completa el calendari català a les comarques gironines, que tindran el pas de la Volta Catalunya com a punt àlgid: la CRI a Banyoles en la segona etapa el dia 23, el final d’etapa a Vallter l’endemà i la sortida de la quarta etapa a Ripoll el 25.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)