El Barça venç el Logronyo (28-24) i jugarà la semifinal de copa contra el Granollers

El Barça ha fet bons els pronòstics en els quarts de final de la copa contra el Logronyo la Rioja (28-24), un rival solvent que ha aguantat molts minuts dins del partit. El Barça ha marxat de sis en el primer temps (14-8), però els de la Rioja han reaccionat –14-11 a la mitja part– i s’han situat a només un gol (15-14 i 16-15) en el segon període. L’equip de Xavi Pascual, campió en les set darreres edicions i que busca el seu 25è títol, s’enfrontarà avui en la semifinal al Fraikin Granollers (19 h) , que en el partit precedent s’ha desfet del Puente Genil (24-29). L’altra semifinal la jugaran l’Ademar Lleó i el Bidasoa (16.30 h). Els màxims golejadors del conjunt blaugrana han estat Aleix Gómez (8), decisiu en el tram final quan el partit s’hauria pogut complicar davant d’un rival enganxós que no tenia res a perdre, i Luka Cindric (5), que ha estat designat MVP del partit. També ha jugat un paper fonamental el porter del Barça Kevin Moller. Per part del Logronyo, els seus màxims golejadors han estat Delcio Moreno i Tomás Moreira, amb sis gols cadascun.