Atletisme

Jakob Ingebrigtsen, desqualificat en la final de 1.500 m

Havia guanyat amb 3:37.56, però després ha estat desqualificat per haver trepitjar l’interior de la pista en un incident a l’inici de la prova

La segona jornada de l’europeu de Torun s’ha tancat amb un cop d’efecte final. El noruec Jakob Ingebrigtsen, amb un atac llarg i persistent durant 1.200 metres, havia guanyat el primer duel amb el polonès Marcin Lewandowski en els 1.500 m (3:37.56). Però posteriorment ha estat desqualificat per haver trepitjat per l’interior de la pista en un incident amb el polonès Michal Rozmys a l’inici de la prova. A l’espera de la resolució de la reclamació de la delegació noruega el primer lloc del podi seria per a Lewandowski (3:38.06), seguit pels dos corredors espanyols Jesús Gómez (3:38.47) i Ignacio Fontes (3:39.66). En tot cas, la cerimònia de premis no està prevista fins demà al matí. Ingebrigtsen i Lewandowski també s’han de veure les cares en els 3.000 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)