El Bordils, sense cap opció a Pontevedra (34-24)

Handbol.

El Bordils ha perdut el partit que quedava pendent de la tretzena jornada, a la pista del Teucro, en què els punts en joc sí tenien valor per a la fase de permanència que han de jugar els dos equips.

Pau Campos ha demanat temps mort quan no s’havien jugat ni quatre minuts i el marcador ja era 4-1. Una superioritat i dos gols seguits de Pep Reixach han ajustat el marcador (8-6) però un penal fallat per l’esquerrà ha obert un parcial de 8-0 que Oliver trencava després de l’exclusió de l’extrem (14-7). Només Fornès ha pogut marcar després i, el resultat al descans, ja era 18-8.

La segona meitat s’ha convertit en un calvari per al Bordils, amb les exclusions de Moreno, Montemayor, i d’Esteve Ferrer i Ferran Pou en mig minut de diferència quan el Teucro ja els havia posat el peu al coll (25-13)