Tornarà a lluitar pel títol de copa

Handbol. El Barça es desfà del Fraikin Granollers en la segona meitat i s’enfrontarà a l’Ademar en la final

Fraikin Granollers 22 Barça 32

FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, Lancina, Álex Márquez (2), Antonio García (5, 2 p), Gassama (1), Adrià Martínez (2) i Salinas (4) –equip inicial–; Amores (p.s.), Gurri (1), Edgar Pérez, Marc García, Chema Márquez (2), Valera (4), Rey i Franco (1). .BARÇA:Pérez de Vargas, Ariño (3), Pálmarsson (3), Mem (6), Petrus, Frade i Aleix Gómez (6, 3 p) –equip inicial–; Moller (p.s.), Sorhaindo, Janc (2, 2p), N’Guessan (1), Diocou (4), Cindric (3), Àlex Pascual, Makuc (1) i Fàbregas (3).PARCIAL CADA CINC MINUTS:1-3, 3-6, 5-8, 6-9, 9-11 i 11-12 (descans) 14-14, 14-19, 16-25, 17-27, 19-31 i 22-32.ÀRBITRES:Bustamante i Álvarez. Van excloure Antonio García (2), Palmarsson, Cindric i Petrus.

El Barça es va classificar per a la final de la copa al derrotar per 22-32 el Fraikin Granollers en la segona semifinal, en què els vallesans van plantar cara fins al minut 5 de la segona meitat. Els blaugrana es van veure amb un 14-13 en contra i van reaccionar d’una manera espectacular (2-14 de parcial) i es van encaminar definitivament cap a la victòria. El Barça s’enfrontarà en la final (19.15 h) a l’Abanca Ademar de Lleó, que va derrotar per 26-30 el Bidasoa Irun en la primera semifinal. Els blaugrana buscaran el vuitè títol de copa consecutiu i el 25è de la història.

Dika Mem va ser escollit MVP de la semifinal. El francès i Aleix Gómez van anotar sis gols cada un pel Barça. En el Granollers va destacar Antonio García, amb cinc gols, i va debutar el porter juvenil Amores en els darrers quatre minuts.