El rival més dur és un mateix

Handbol. El Bordils surt escaldat de la pista d’un rival directe i no es planteja la fase de permanència més enllà del primer partit

Teucro 34 Bordils 24

SD TEUCRO:Wermbter (1), Dzokic (5), Sánchez (3), Rodríguez, Sierra (5), Remeseiro (7), Pereiro (1), Manojlovic, Herrera (1), Rey (1), Río, Sio (6), Martínez, Gómez, González (1) i Deco (3).HANDBOL BORDILS:Mach, Carles Pou, Xicu Reixach (2), Masó (1), Vilanova, Ferran Pou (1), Oliver (2), Moreno (4), Fornès (4), Montes (2), Batlle, Bañeras (3), Rodoreda, Pep Reixach (2), Ferrer i Montemayor (3).PARCIALS:5-2, 6-4, 8-6, 11-6, 13-6, 18-8; 20-11, 24-13, 27-13, 29-17, 31-19 i 34-24.ÀRBITRES:Abel Juncal López i Ángel Mateos Alonso. Exclusions a Sánchez, Herrera i González i a Carles Pou, Masó, Ferran Pou, Moreno, Pep Reixach, Esteve Ferrer (2) i Montemayor.

El partit que el Bordils encara tenia pendent de la tretzena jornada, a la pista del Teucro, on els punts en joc valien el seu pes en or per a la fase de permanència, es va convertir en un calvari per als bordilencs. “La primera part és un desastre: res funcionava i ens superaven com volien”, va sintetitzar Pau Campos, que en el descans (18-8) apel·lava el seu equip a guanyar la segona part. El 4-1 quan no s’havien jugat ni quatre minuts i el 8-0 que Oliver va trencar després de l’exclusió de Pep Reixach pesava molt. “Havíem perdut més pilotes que gols havíem fet i ells havien fet més gols de contraatac que nosaltres. Hem donat moltes facilitats a un equip molt necessitat” argumenta l’entrenador. “Començarem la primera fase i no ens plantegem guanyar aquí o allà sinó dissabte que ve no l’altre el Zarautz a casa”, diu. “El problema no és el rival sinó nosaltres; ens costa deixar-nos anar”, va reconèixer.