Tennis

Ramos viu de la terra

Tennis. El mataroní encadena per tercer cop en la seva carrera dues penúltimes eliminatòries: final a Córdoba i semifinal a Buenos Aires

Albert Ramos (47è) ha encadenat dues semifinals ATP per tercera vegada en la seva carrera. En les dues darreres setmanes ha jugat la final de Córdoba (Argetina), en la qual va cedir contra l’argentí Juan Manuel Cerúndulo, el germà petit, i la semifinal de Buenos Aires, en la qual va caure contra Francisco Cerúndolo, el germà gran, que en la final va claudicar davant de Diego Schwartzman. A Córdoba, Ramos es va desfer de Schwartzman, el número 9 del món. Té clar que els Cerúndulo “són tennistes amb un gran potencial”.

El català havia encadenat tres semifinals el 2019, quan va ser finalista a Gstaad, campió a Bastad i finalista a Kitzbühel davant de Dominic Thiem. També va jugar una semifinal i una final seguides el 2017. Va caure en els semifinals de Rio contra Thiem i en la final de São Paulo conta l’uruguaià Pablo Cuevas. En els tornejos precedents havia fet quarts a Buenos Aires i final a Quito. Sense ser consecutives, el 2012, va jugar la final de Casablanca i la semifinal de São Paulo i Estoril. A l’edat de 33 anys, ha jugat nou finals i atresora dos títols en terra batuda celebrats a Bastad 2016 i Gstaad 2019. De les set perdudes, sis van ser sobre argila i una, a Chengdu el 2016, en pista dura. El majors èxits de la seva carrera són jugar la final de Montecarlo el 2017 i arribar als quarts de Roland Garros el 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)