Ciclisme

Bissegger sorprèn, guanya la contrarellotge i és el nou líder de la París-Niça

El jove suís de 22 anys té el mateix temps que Cavagna i supera per 6 segons Roglic en la general

Ell jove suís de 22 anys Stefan Bissegger (EF Education) s’ha situat com a nou líder després de guanyat la contrarellotge de 14,4 km de la París-Niça amb sortida i arribada a Gien. Stefan Bissegger ha sorprès a tothom i ha marcat un temps de 17:34, només uns centèsimes millor que al francès Remi Cavagna (Deceuninck) que ha ocupat la segona posició amb el mateix temps. L’eslovè Primoz Roglic (Jumbo Visma) ha acabat tercer a 6 segons.

El líder de la general, l’australià Michael Matthews (BikeExchange) ha perdut 23 segons en la meta i cedit el mallot groc. Stefan Bissegger és el nou líder amb el mateix temps que Remi Cavagna, mentre que Primoz Roglic és tercer a sis segons, ja que abans de la contrarellotge tots estaven a 14 segons de l’australià.

El català David de la Cruz (Emirates) ha ocupat la 63a plaça de la contrarellotge a 58 segons del primer i ara és el 57 de la general, a 58 segons del líder.

En l’etapa de demà de la París-Niça, de 187,6 km, arriba la muntanya. Els corredors hauran de superar sis ports de segona categoria i la pujada final de primera categoria a Chiroubles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)