Ciclisme

Segona victòria per a Roglic que segueix líder a la París - Niça

Ciclisme.

L’eslovè Primoz Roglic (Jumbo Visma) és el vencedor de la sisena etapa de la París - Niça i manté el primer lloc a la classificació general de la cursa, que s’acaba aquest diumenge. Rogla es va posar líder amb la victòria en la quarta etapa i ahir es va veure afectat per una caiguda juntament amb el seu company d’equip Tony Martin.

Christophe Laporte (Cofidis) i Michael Matthews (BikeExchange) han estat segon i tercer en el desenllaç mentre en la general l’alemany Max Schachmann (Bora) segueix segon a 41 segons i el basc Ion Izaguirre (Astana) tercer a 50. David de la Cruz (UAE) és 35è a 4:07

L’etapa d’aquest dissabte és de muntanya, amb dos ports de primera i dos de segona amb final a La Colmiane, una ascensió de 16,3 km al 6,3 % de mitjana.

La cursa ha d’alterar el seu final al Passeig dels Anglesos per les restriccions sanitàries que entren en vigor aquest cap de setmana als Alps Marítims.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)