Vela

Mas i Cantero és mantenen líders del mundial de 470, però les segones s’apropen

Xammar i Rodríguez continuen en la tercera plaça. Demà es disputaran les Medal Race en que es decidiran els títols

Sílvia Mas i Patricia Cantero mantenen el lideratge del mundial de 470, però han vist com la seva avantatge s’ha reduït a només 3 punts. La barcelonina i la canaria no han fet una bona jornada amb un 9è lloc i una 19a plaça, que han descartat, i sumen 67 punts. Les neerlandeses Afrodite Zegers i Lobke Berkhout han fet un 4t i un 15è lloc en les dues regates del dia i amb 70 punts s’han apropat molt. En la jornada de demà es disputarà la Medal Race en la que es decidirà el títol.

En la categoria masculina Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez mantenen la tercera plaça, però s’han allunyat dels líders fins als 18 punts. El barceloní i el gallec ha començat malament el dia amb un lloc 23, que han descartat, i després han millorat i han guanyat la segona regata per sumat 64 punts. Els suecs Anton Dahberg i Fredik Bergström és mantenen en la primera plaça amb 46 punts després d’haver ocupat la 6a i la 10a posició en les dues regates d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)