Ciclisme

L’edició 100 de la Volta serà la més global

Les imatges de la prova arribaran a 190 territoris mitjançant 26 difusors internacionals

La 100a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que comença el proper 22 de març des de Calella, tindrà una la major cobertura mediàtica de la història de la prova, segons informa l’organització. Això permetrà que el seguiment de la cursa per part dels aficionats al ciclisme sigui global. De fet, les imatges de la prova arribaran aquesta vegada a 190 territoris dels cinc continents mitjançant 26 difusors internacionals. Unes dades que reflecteixen la gran dimensió de la Volta, inclosa en el World Tour, fet que li assegura la participació de grans figures mundials.

A la globalització de la Volta també hi ha ajudat l’acord amb ASO, organitzador del Tour i la París-Niça entre d’altres. Així, la cobertura televisiva comptarà amb quatre noves agències d’abast mundial: AFP TV, Reuters, EVS i SNTV.

La retransmissió en territori estatal anirà a càrrec d’Esport3, Teledeporte, Eurosport i Eitb. En aquesta edició, a més, s’eleva l’emissió fins a les dues hores diàries en cada etapa perquè ningú es perdi cap detall de la cursa.

L’edició 100 de la Volta estava prevista inicialment per a la temporada del 2020 però la pandèmia va obligar al seu ajornament. Entre els inscrits per a la propera edició destaquen Richard Carapaz, Chris Froome, Alejandro Valverde, Marc Hirschi, Enric Mas o els catalans Marc Soler i David de la Cruz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)