Ciclisme

Núria Picas correrà la Titan Desert per segona vegada

La corredora de muntanya Núria Picas competirà amb l’equip KH-7 en l’edició d’enguany de la prova ciclista de resistència Titan Desert, que es disputarà al Marroc entre el 23 i el 28 de maig. Segons ha anunciat avui l’equip KH-7, l’atleta catalana participarà en la categoria de duo mixt al costat del seu entrenador, el també corredor de muntanya Pau Bartoló.

D’aquesta manera, Picas tornarà a la Titan Desert per segona vegada a la vida, després de competir en l’edició de 2019. En aquell any, va quedar tercera en categoria femenina per darrere d’Anna Ramírez i Ramona Gabriel, mentre que va acabar en el lloc 77 de la classificació general. El 2020, la prova es va disputar a Almeria, en comptes del Marroc, a causa de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta vegada, el retorn coincideix amb la tornada de la Titan Desert al Sàhara, en un entorn de dunes i un recorregut dur i sense senyalització, en un format de competició ciclista inspirat en el Ral·li Dakar d’automòbils. Tot i que Picas participa en algunes proves de BTT, el ciclisme no és la seva especialitat. L’atleta catalana destaca pels seus èxits en les curses de muntanya, com el doble campionat en l’Ultra Trail World Tour (2014 i 2015) o la victòria a l’Ultra Trail de l’Montblanc (2017).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)