Futbol sala

L’Industrias es retroba amb la victòria (4-3) contra el Burela

Els colomencs feia tres jornades que no guanyaven un partit

L’Industrias Santa Coloma s’ha retrobat amb la victòria després de tres jornades sense guanyar i s’ha imposat al Burela per 4-3 en un partit molt disputat i en el que els dos equips han creat bones ocasions.

Els colomencs han iniciar amb ganes el partit i han dominat al seu rival i han tingut ocasions, però han sigut els gallecs els que han inaugurat el marcador en el minut deu. Sepe ha anivellat el partit en el minut disset i dos minuts després Cardona ha fet el 2-1. A mig minut del descans el Burela ha tornat a anivellar el partit.

En la segona meitat hi ha hagut canvi de porter en les files de l’Industrias i Borja ha fet bones aturades. Álvarez ha tornat a posar per davant als colomencs en el minut nou de la represa i en els minuts següents els locals han tingut ocasions per ampliar l’avantatge, però han enviat dues pilotes al pal. A quatre minuts del final Cardona ha tornat a marcar i ha situat el 4-2. El Busrela ha tret el porter jugador, però els locals s’han defensat bé, i només un penal a vuit segons del final ha permès als gallecs fer el 4-3.